Maart 2003

Mijn naam is Erik van der Meer en ben 42 jaar jong op het moment van dit schrijven. Ik heb veel verschillende banen gehad en ben na heel lang twijfelen eindelijk voor mijzelf begonnen. Ik heb besloten om iets te gaan doen waar ik erg goed in ben en waar ik altijd veel plezier in heb gehad; Klussen in huis.

Het klussen is mij met de paplepel ingegoten. Dat begon als kleine jongen met het helpen van mijn vader, die zo lang als hij kon met veel plezier overal klussen heeft gedaan.  Later ben ik dat zelf gaan voorzetten, en heb ook zo lang ik mij kan herinneren altijd alle klussen thuis zelf gedaan. Verder was ik natuurlijk altijd bij vrienden, familie en kennissen aan de gang. Liefdewerk oud papier noemen ze dat. Van een aantal van deze projecten heb ik foto's gemaakt die op deze site ze bekijken zijn.

Nu heb ik dus de stap genomen om hiermee mijn boterham te gaan verdienen. Ik ben een serieuze werker die kwaliteit voorop heeft staan. Mijn reclame is de kwaliteit die ik lever tegen een goede prijs. Ik garandeer dat u tevreden bent als het werk klaar is. Omdat ik graag rustig werk, en niet wil worden opgejaagd (dat gaat ten koste van de kwaliteit en dus ook van mijn plezier) werk ik voor een vooraf afgesproken prijs. U hoeft zich dan niet druk te maken om eventueel oplopende kosten, en ik hoef mij niet opgejaagd te voelen.

Als u op deze link of op de knop Projecten links drukt, dan kunt u een aantal voorbeelden zien van projecten die ik tot nu toe heb gedaan.
Als u na het lezen van dit alles en het zien van de foto’s denkt dat ik iets voor u kan betekenen, neemt u dan contact met mij op. Ik zal dan een afspraak met u maken om bij u te komen, en te zien of ik u kan helpen.

Als u mij telefonisch wilt bereiken, belt u dan het vaste nummer (0320 232132). Als ik daar niet bereikbaar ben, wordt u veelal automatisch doorgeschakeld naar mijn mobiel. Dit kost u niets extra's. Als ik mobiel ook niet bereikbaar ben, dan kunt u een bericht inspreken, of u kunt mij een e-mail of een fax sturen. Verder is het natuurlijk ook altijd mogelijk om mij een gewone brief te sturen.

Voor alle contactgegevens kunt u op deze link drukken of op de knop Contact aan de linkerkant van dit scherm.